Ανακοινώσεις/Συντήρηση των δικτύων ηλεκτροδότησης του Δήμου Κασσάνδρας από τη ΔΕΔΔΗΕ
23/03/2021

 Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται να επιθεωρήσουν και να συντηρήσουν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης του Δήμου Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με τους Κανονισμούς Εγκατάστασης & Συντήρησης Υπαίθριων Γραμμών Ηλεκτρικής Ενέργειας, θα πρέπει κλαδιά δένδρων που γειτνιάζουν με αγωγούς να κλαδευτούν, ώστε να αποφευχθεί η τυχόν επαφή των κλαδιών με τους αγωγούς αυτούς.

    Όπως είναι γνωστό η επαφή ή η επικίνδυνη γειτνίαση των δένδρων με τα ηλεκτροφόρα σύρματα είναι δυνατόν να προκαλέσει προβλήματα στα δίκτυα, με πιθανές σοβαρές συνέπειες και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα προκαλούνται σε περιόδους έντονης κακοκαιρίας σε περιπτώσεις που δένδρα ή κλαδιά επισφαλούς αντοχής π.χ. καμένα από πυρκαγιά ή ξερά δένδρα, ξερά κλαδιά βρίσκονται πάνω από γραμμές.

Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε τους δημότες και παρεπιδημούντες να συνεργασθούν και να βοηθήσουν το έργο του ΔΕΔΔΗΕ., ειδικότερα παρακαλούμε όταν πέφτει στην αντίληψη τους επαφή ή επικίνδυνη γειτνίασης κλαδιών δένδρων με τα δίκτυα να ενημερώνουν το ΔΕΔΔΗΕ. Στο τηλ.: 2373021133, fax: 2144050627, mail.: e.elissaios@deddie.gr.

 

 

  Από την Αντιδημαρχία  Καθαριότητας

Μοιραστείτε το

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

63077 Κασσάνδρεια
Τηλέφωνο 2374 350100
Φαξ 2374 350101